RICHTLIJNEN RIVM VOOR AFHALEN VLINT21

Voor het afhalen gelden de richtlijnen en adviezen die het RIVM voorschrijft. Indien nodig passen we deze dagelijks aan conform het RIVM.

Vanzelfsprekend attenderen wij onze medewerkers continue om regelmatig hun handen te wassen, daarnaast nemen we andere concrete maatregelen die duidelijk zichtbaar zijn in ons restaurant (o.a. plexiglas bij de bar/receptie, alcoholgel stations, reinigingsspray op elk toilet en het dragen van handschoenen door bedieningsmedewerkers).

Houd ten alle tijden 1.5 meter afstand  van elkaar, bij grieperig of verkouden gevoel blijft u thuis en vraagt iemand anders de gerechten af te halen.

De ingang voor het afhalen  bevindt zich aan de Hoofdstraat nr. 21 (tegen over de HUBO). De ingang wordt ook aangeven met een duidelijk affiche “AFHALEN”. U kunt de auto parkeren op onze eigen parkeerplaats of binnen de blauwe zone (wel blauwe kaart gebruiken i.v.m. strikte handhaving).

U kunt bij binnenkomst u handen desinfecteren bij één van de speciale desinfectie stations. Hierna kunt u zich melden bij de receptie tegenover de ingang.  Wij vragen uw naam/bestel nummer  en halen de gerechten uit de keuken (warme gerechten worden last minute bereid, duur +/- 12 minuten). Wij plaatsen het voor u op een tafel, daarna pakt u het van de tafel.  U kunt het restaurant verlaten via de hotelingang, volg hiervoor ook de aanwijzingen van het personeel.

We danken u voor uw bestelling en begrip in deze strikte aanvulling op onze huisregels omtrent het afhalen en het voorkomen van verspreiding van Corona ter veiligheid van u en onze medewerkers.

We wensen u veel gezondheid en smakelijk eten!

Gastvrije groet,

Team Vlint21