HOE WERKT BESTELLEN EN AFHALEN?

Hieronder leggen wij kort uit hoe de bestel- en afhaalprocedure bij Restaurant Vlint21 werkt.

BESTELLEN

U kunt via de webshop 24 uur per dag bestellen (tot 19:30 voor de dezelfde dag); maximaal 2 weken vooruit.

U kunt uw bestelling op de door u aangegeven dag en tijd ophalen tussen 16.00 uur en 20.00 uur. De bestelling krijgt een nummer. U wordt verzocht dit nummer te onthouden.

Om de kwaliteit te waarborgen worden warme gerechten last minute bereid; dit duurt ongeveer 10-12 minuten. U wordt verzocht bij het kiezen van de afhaaltijd hiermee rekening te houden.

De BTW-factuur wordt bij uw bestelling meegegeven.

Mochten wij nog vragen hebben over uw bestelling, dan nemen wij tijdig contact met u op, hetzij telefonisch, hetzij via whatsapp.

AFHALEN

De ingang voor het afhalen bevindt zich in de Hoofdstraat 21 (schuin tegenover HUBO). Bij de ingang is dit ook nog met een affiche “AFHALEN” aangegeven.

U kunt de auto parkeren op de eigen parkeerplaats (ingang Hoofdstraat) of nabij HUBO binnen de blauwe zone; let op: wel de blauwe parkeerkaart gebruiken; er wordt strikt gehandhaafd.

U kunt zich bij binnenkomst melden bii de receptie tegenover de ingang. Daar vragen wij uw naam en het bestelnummer (zie boven); de bestelling wordt uit de keuken gehaald en op een tafel neergezet. Vervolgens kunt u de bestelling meenemen.

BEDANKT EN EET SMAKELIJK

We danken u voor de bestelling en wensen u smakelijk eten.

Met gastvrije groet,

Team Vlint 21