HOE WERKT BESTELLEN EN AFHALEN?

Hieronder leggen wij kort uit hoe de bestel- en afhaalprocedure bij Restaurant Vlint21 werkt.

BESTELLEN

U kunt via de webshop 24 uur per dag bestellen (tot 19:15 voor de dezelfde dag); maximaal 2 weken vooruit.

U kunt uw bestelling op de door u aangegeven dag en tijd ophalen tussen 16.00 uur en 20.00 uur. De bestelling krijgt een nummer. U wordt verzocht dit nummer te onthouden.

Om de kwaliteit te waarborgen worden warme gerechten last minute bereid; dit duurt ongeveer 10-12 minuten. U wordt verzocht bij het kiezen van de afhaaltijd hiermee rekening te houden.

De BTW-factuur wordt bij uw bestelling meegegeven.

Mochten wij nog vragen hebben over uw bestelling, dan nemen wij tijdig contact met u op, hetzij telefonisch, hetzij via whatsapp.

AFHALEN

Voor het afhalen gelden de actuele richtlijnen en adviezen van RIVM.

Vanzelfsprekend wassen onze medewerkers regelmatig hun handen, dragen handschoenen  en nemen de overige voorschriften in acht.

Verder hebben wij de volgende, voor een ieder zichtbare maatregelen genomen: plexiglas bij de receptie/bar, alcoholgel voor het ontsmetten van de handen en reinigingsspray op elk toilet.

Houdt te allen tijde 1,5 m afstand van elkaar.

Mocht u zich grieperig of verkouden voelen of koorts hebben: laat dan iemand anders de bestelling ophalen.

De ingang voor het afhalen bevindt zich in de Hoofdstraat 21 (schuin tegenover HUBO). Bij de ingang is dit ook nog met een affiche “AFHALEN” aangegeven.

U kunt de auto parkeren op de eigen parkeerplaats (ingang Hoofdstraat) of nabij HUBO binnen de blauwe zone; let op: wel de blauwe parkeerkaart gebruiken; er wordt strikt gehandhaafd.

U kunt bij binnenkomst de handen desinfecteren bij één van de speciale desinfectie-stations. Hierna kunt u zich melden bij de receptie tegenover de ingang. Daar vragen wij uw naam en het bestelnummer (zie boven); de bestelling wordt uit de keuken gehaald en op een tafel neergezet. Vervolgens kunt u de bestelling meenemen. U kunt het restaurant verlaten via de hotelingang; volg hiervoor de aanwijzingen van het personeel.

BEDANKT EN EET SMAKELIJK

We danken u voor de bestelling en uw begrip voor de genomen maatregelen, die in ieders belang zijn genomen.

Wij wensen u veel gezondheid toe en: smakelijk eten.

Team Vlint 21